Food & drinks

Op zaterdag en zondag is er een mooi aanbod van Food & Drinks. Natuurlijk kun je terecht bij het horecaplein in Little C bij Kula, Côte du Cool, Old Scuola, The Soundkitchen en bij de Machinist. Maar er is meer….

Liever picknicken in het Tuschinskipark? Old Scuola biedt 17.00 en 20.00 uur een speciale take away Pizzetta aan voor een gereduceerde prijs. Alleen vooraf te bestellen via info@tuschinskifestival.nl. Je muntje kun je ophalen bij de organisatie van het festival.

Liever iets kouds? De Machinist heeft tussen 11.00 en 15.00 uur een picknickbox voor je klaar liggen, wel even van te voren bestellen.

En zie je een gele ambulance staan? Schrik niet, bij de mannen van Roffadan kun je tussen 16.00 en 19.00 uur terecht voor heerlijk verse frites alla minute.

En om het af te maken heeft Côte du Cool mooie en feestelijk wijnen van regisseurs Francis Ford Coppola & John Malkovich geselecteerd voor dit weekend, die ze gaan schenken per glas en per fles. Je kunt ook een (gekoelde) fles kopen voor bij de picknick in het park (met glazen). 

Prijzen:

Verse frites vanaf 4,-
Pizza 5,50
Glas wijn 9,50
Fles wijn 45,-
Take away Picknick box 15,-